Muzafferbilisim.com musteri görüsleri

Hepimizin bildiği üzere bu gibi hosting firmaları r10, fuub, wmaraci gibi forum sitelerinde adamları olduğu için kötü eleştiri almamaktadır. Bunun yanı sıra bu gibi firmaların çevresi geniş olduğu için arkadaşlarına ilgili konularda olumlu tavsiye verici mesajlar atmasını rica etmektedir. Bu sayfa üzerinden firma hakkında tarafsız olumlu olumsuz şikayetler deneyimler ve hakkında yorumlar atabilirsiniz. Tüm yorumlar onaylanmaktadır.

7 yorum:

Darkart dedi ki...

Sitede sabit telefon yok, firma bilgileri yok, yer sağlayacı belgesi yazılmamış, adreste sadece apt adı var şaka gibi :D ...Kimdir nedir bilinmeyen bir yer. Yarın 2 saat fazla uyusa destek alamazsın, canım sıkıldı kapattım dese ses edemezsin. Böyle yerlerle çalışacağınıza yurtdışında tonla reseller veren yer var. Gelirinizi oturtunca ciddi yerlerle çalışmanızı öneririm.

hakan56 dedi ki...

Başlangıçta ilgi alakaları süper ama sonrasında desteklere olan geç cevapları ve sanki hatalardan siz sorumluymuşsunuz gibi kendilerini haklı çıkartıp test yapan bir firma. Kesinlikle uzak durulması gerekir. Telefonla arıyorsunuz yok bilmem destek mesajı atın destek mesajı atıyorsunuz bu kezde bekle ki cevap gelsin. 48 saat sonunda cevap aldığım günler oldu. Desteklere geç cevap atıyorsunuz diyince de bir tek müşterimiz siz değilsiniz diyorlar :D yahu sanki günde 1000 tane destek mesajı geliyor :)

BonT3r dedi ki...

Radyo hosting hiç denemedim ama webhosting sunucu reselleri beş kuruş etmiyor. Adamların asıl bilgi alanı radyo ile alakalı. Sunucu resel vs bunlardan anlamıyorlar. Sorunlarda uzun bir zaman beklemeniz gerekebilir. Tavsiye etmem açıkçası.

İnterpool dedi ki...

Muzaffer bilişimi bende r10.net üzerinde açılan jkonu sayesinde tanıdım orada olumlu yorumlar vardı bende buna güvenerek reseller hizmeti aldım ve bir kaç gün sonra sitenin saldırı aldığını bilmem ne diskinin yandığını söylediler site içeriklerinin hepsinin silindiğinin yedeklerinde ulaşılamaz olduğunu söylediler böyle firmalar oldukça emekçi insanlar çok ezilir

Radyo dedi ki...

Radyo hosting aldım almaz olaydım

Hakan dedi ki...

Bu kadar sorumsuz bu kadar pişkin bir firma daha önce hiç görmedim. Lanet olsun ya. 10 yıllık emeğim bir anda çöp oldu. r10 üzerinden iyi yorumları okudum çalıştım çalışmaz olsaydım !

Radyo dinle dedi ki...

Kesinlikle çalışılmaması gereken bir firma. Bu firmadan darbe yiyen çok insan var. Para önemli değil ama gerçekten de emeklerimiz çöpe gidiyor.

Yorum Gönder